Ingredients (per persona): 200 grs. de cargols bovers, sal, pebre negre, oli d'oliva, conyac i julivert.
Preparació:
Netejam els cargols com de costum i deixam aixugar. Els posam dins una llauna boca amunt i tirem una mica de sal perquè no surtin . Posam sa llauna al foc.
Mentre es couen anam tirant sal i oli. Quan quasi estan fets hi tirem una mica de pebre, els flamejam amb conyac i per acabar li posam julivert picat.
CARAGOLS AMB PASTETA 321
CARAGOLS CUINATS (Pròpia) 28
Preparació:
Feim ben nets els caragols amb aigua sal i un poc de vinagre perquè traguin totes les babes brutes. Engaman dins una olla amb aigua tebia i a foc molt fluix. Canviam ’aigua i tornam a bullir amb un manat d’herbes, quan l’aigua es neta ja podem usar-la per el brou, sinoes torna a canviar.Feim un sofregit amb la ceba, els alls la tomàtiga, afegim el brou la carn y els caragols amb un altre manat d’herbes, En faltar vint minuts perquè estigui llest, afegim les patates, els pesols i les mongetes i posam bé de sal i de coent.
CARAGOLS FARCITS 322
Escorrim i treim de la closca . Posam una paella al foc amb una mica d'oli i feim un sofregit d'all i julivert; afegim el formatge ratllat fins a obtenir una massa espessa; fora del foc afegim s'ou i remenam bé. Tornar omplir les closques amb els caragols i una mica des farcit.
Disposam-los damunt una llauna amb el farcit cap amunt, els posam un raig d'oli i enfornam a 200º durant uns 12 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario