miércoles, 9 de noviembre de 2022

 

AGUIAT DE PORQUIM I VERDURES (497)

Ingredients:

·         Xulla

·         Llom de porc

·         Porro

·         2 cebes

·         Tomàtiga ratllada,

·         Brou de gallina

·         Faves

·         Carxofes

·         Pèsols

·         Fetge

·         Ametlles

·         Tomàtiga de ramallet torrada

·         1 manat de moraduix

·         Herbassana

·         Fonoll


 Elaboració:

Es posa la paella al foc, en haver tirat el greix s’afegeix el llom, despres a sobre es fa el sofregit amb el porro, les cebes i la tomàtiga ratllada, després s’afegeix el brou, les verdures i en estar cuites la picada de fetge cru, ametlles, tomàtiga torrada i les herbes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...