miércoles, 9 de noviembre de 2022

 

ARRÒS MELÓS DE SOBRASSADA I CALAMAR (499)

Ingredients:

·         Arròs híbrid de bomba i senia

·         Sobrassada

·         Calamar

·         Gambes

·         Tomàtigues de ramallet

·         Safrà

·         Vi banc

·         Oli                                         

·         Farina de blat

·         Farina de blat de les Índies


Elaboració:

Sofregir el  calamar, afegir sobrassada, afegir suc de caps de gambes, safrà i tomàtigues de ramallet 3 parts de brou per 1 d'arròs En estar llest afegir les coes de les gambes pelades i crues Sevir posant un poc d'all i oli a sobre de l’arròs i els caps dels calamarrs macerats en sobrassada i vi blanc i fregits enferinats amb 1/2 maicena 1/2 farina

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...