GREIXONERA DE LLAMPUGA I ALBERGÍNIA (498)
Ingredients:
·
Llampugues
·
Albergínies
·
Ceba
·
Alls
·
Julivert
·
Tàtiga ratllada
·
Pebre bord
·
Vi banc
·
Oli d’oliva
·
Sal i pebre bo.
Enfarinarem les tallades i les fregirem. Les retirarem en agafar
color i deixarem que degotin en un plat cobert amb paper de cuina.
Sofregirem la ceba i l’all en oli net. Quan tinguin color, hi
afegirem el julivert picat i un minut després hi afegirem la tomàtiga ratllada.
Quan sigui cuita hi posarem el pebre bord i tot seguit el vi blanc.
Salpebrarem. Hi afegirem l’aigua i deixarem que bulli uns 10 minuts.
Prepararem la picada posant en un morter tots els ingredients.
Farem una pasta. Hi afegirem una cullerada del brou de la cocció, emulsionarem
i ho abocarem a la greixonera. Hi posarem les tallades de llampuga i les albergínies
tallades a quarts longitudinals i deixarem que confiti uns 10 minuts a foc
lent. Rectificarem el punt de sal i hi afegirem una mica d’aigua en cas que
sigui necessari.
No hay comentarios:
Publicar un comentario