miércoles, 9 de noviembre de 2022

 

GREIXONERA DE LLAMPUGA I ALBERGÍNIA (498)

Ingredients:

·         Llampugues

·         Albergínies

·         Ceba

·         Alls

·         Julivert

·         Tàtiga ratllada

·         Pebre bord

·         Vi banc

·         Oli d’oliva

·         Sal i pebre bo.

 Elaboració:

Enfarinarem les tallades i les fregirem. Les retirarem en agafar color i deixarem que degotin en un plat cobert amb paper de cuina.

Sofregirem la ceba i l’all en oli net. Quan tinguin color, hi afegirem el julivert picat i un minut després hi afegirem la tomàtiga ratllada. Quan sigui cuita hi posarem el pebre bord i tot seguit el vi blanc. Salpebrarem. Hi afegirem l’aigua i deixarem que bulli uns 10 minuts.

Prepararem la picada posant en un morter tots els ingredients. Farem una pasta. Hi afegirem una cullerada del brou de la cocció, emulsionarem i ho abocarem a la greixonera. Hi posarem les tallades de llampuga i les albergínies tallades a quarts longitudinals i deixarem que confiti uns 10 minuts a foc lent. Rectificarem el punt de sal i hi afegirem una mica d’aigua en cas que sigui necessari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...