miércoles, 9 de noviembre de 2022

 

SOPES SEQUES AMB CARN (500)

Ingredients:

      Xulla

      Costella Baixa

      Carn magra

      Ceba

      Tomàtiga de ramallet

      Grells

      Julivert

      Patata

      Bledes

      Col

      Colflori

      Carxofes

      Esclata-sangs

      Botifarró

      Pebre bord

      Oli d’oliva

      Sal i pebre bo.

Elaboració:

Dins una olla sofregim un poc de xulla, costella baixa o carn magra salpebrada, quan està ben dauradeta afegim ceba tallada prima i anam remenant, tomàtiga de ramallet picada, grell trocejat, julivert, bleda, col, tot talladet petit i remanam perque es vagi sofregint be. Li afegim una culleradeta de pebre bord i tapam d'aigua i deixam bullir. Quan dur una estoneta bullint, però que encara la verdura és crueta li afegim una patata tallada a rodanxes, uns brots de colflori, (carxofa, si en tenim), i uns esclatassangs, uns bocins de botifarró i deixam coure fins que la patata sigui cuita.

Dins una greixonera posam una capa de pa de sopes, i anam fent sostres de verdura i pa i per acaba un bon raig de oli cru.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...