SOPES SEQUES AMB CARN (500)
Ingredients:
•
Xulla
•
Costella Baixa
•
Carn magra
•
Ceba
•
Tomàtiga de ramallet
•
Grells
•
Julivert
•
Patata
•
Bledes
•
Col
•
Colflori
•
Carxofes
•
Esclata-sangs
•
Botifarró
•
Pebre bord
•
Oli d’oliva
• Sal i pebre bo.
Elaboració:
Dins una olla sofregim un poc de xulla, costella baixa o carn
magra salpebrada, quan està ben dauradeta afegim ceba tallada prima i anam
remenant, tomàtiga de ramallet picada, grell trocejat, julivert, bleda, col,
tot talladet petit i remanam perque es vagi sofregint be. Li afegim una
culleradeta de pebre bord i tapam d'aigua i deixam bullir. Quan dur una
estoneta bullint, però que encara la verdura és crueta li afegim una patata
tallada a rodanxes, uns brots de colflori, (carxofa, si en tenim), i uns
esclatassangs, uns bocins de botifarró i deixam coure fins que la patata sigui
cuita.
Dins una greixonera posam una capa de pa de sopes, i anam fent
sostres de verdura i pa i per acaba un bon raig de oli cru.
No hay comentarios:
Publicar un comentario