SOPES SEQUES AMB CARN (500)
Ingredients:
•     
Xulla
•     
Costella Baixa
•     
Carn magra
•     
Ceba 
•     
Tomàtiga de ramallet
•     
Grells
•     
Julivert
•     
Patata
•     
Bledes
•     
Col
•     
Colflori
•     
Carxofes
•     
Esclata-sangs
•     
Botifarró
•     
Pebre bord
•     
Oli d’oliva
• Sal i pebre bo.
Elaboració:
Dins una olla sofregim un poc de xulla, costella baixa o carn
magra salpebrada, quan està ben dauradeta afegim ceba tallada prima i anam
remenant, tomàtiga de ramallet picada, grell trocejat, julivert, bleda, col,
tot talladet petit i remanam perque es vagi sofregint be. Li afegim una
culleradeta de pebre bord i tapam d'aigua i deixam bullir. Quan dur una
estoneta bullint, però que encara la verdura és crueta li afegim una patata
tallada a rodanxes, uns brots de colflori, (carxofa, si en tenim), i uns
esclatassangs, uns bocins de botifarró i deixam coure fins que la patata sigui
cuita.
Dins una greixonera posam una capa de pa de sopes, i anam fent
sostres de verdura i pa i per acaba un bon raig de oli cru.
 
 
No hay comentarios:
Publicar un comentario