miércoles, 9 de noviembre de 2022

 

MANTEGATS D´AMETLLA (510)

Catalina Mir

 

Ingredients (de 80 a 100 unitats)

·         400 g. d’ametlla torrada i molta

·         400 g. de saïm

·         400 g. de sucre blanc

·         800 g. de farina fluixa

·         Canyella al gust

Elaboració:

Es  el sucre amb el saïm, sense fondre. S’incorpora l’ametlla i seguir mesclant. Finalment s’afegeix  la farina poc a poc fins que quedi una  massa homogènia. (Només s’ha de pastar per unir els elements)

S’esten la pasta amb un aprimador i es retalla amb un tassó de mida no molt gran.

Es couen  durant 15 minuts a 180 graus, i vigilant  perquè es poden cremar aviat.

 

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...