GREIXONERA DE PEUS DE PORC (516)
María Victòria Barceló Bascuñana.
Ingredients (per a vuit persones)
·
3
peus de porc
·
1
carota de porc sencera
·
(després
de netejar, i sense ossos i cartílags, ha de pesar 1 kg.)
·
1
l. de llet sencera
·
10
ous
·
6
llesques de bescuit
·
Sal
(al gust)
· Nou moscada (al gust)
Elaboració:
Coure en una olla, amb abundant aigua i sal,
els peus i la carota; tallar-los en petits bocins.
Posar les llesques de bescuit a remullar amb
la llet, per a reblanir-les.
Mesclar-ho tot amb els ous batuts i la nou
moscada, comprovar el punt de sal.
Posar-lo en una palangana de forn, untada de
saïm (la palangana ha de quedar mig plena perquè no vessi al coure).
Trenta-cinc minuts de forn a 180 graus.
No hay comentarios:
Publicar un comentario