miércoles, 9 de noviembre de 2022

 

GREIXONERA DE PEUS DE PORC (516)

María Victòria Barceló Bascuñana.

 

Ingredients (per a vuit persones)

·         3 peus de porc

·         1 carota de porc sencera

·         (després de netejar, i sense ossos i cartílags, ha de pesar 1 kg.)

·         1 l. de llet sencera

·         10 ous

·         6 llesques de bescuit

·         Sal (al gust)

·         Nou moscada (al gust)

Elaboració:

Coure en una olla, amb abundant aigua i sal, els peus i la carota; tallar-los en petits bocins.

Posar les llesques de bescuit a remullar amb la llet, per a reblanir-les.

Mesclar-ho tot amb els ous batuts i la nou moscada, comprovar el punt de sal.

Posar-lo en una palangana de forn, untada de saïm (la palangana ha de quedar mig plena perquè no vessi al coure).

Trenta-cinc minuts de forn a 180 graus.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...