GALL DE SANT PERE AMB SALSA DE PICORNELLS (509)
Ingredients: (Per a 10 persones)
- 6 kg. de
Gall de Sant Pere
- 1 kg. de
picornells
- 9 tomàtigues
de ramallet.
- 4 cebes
- Alls Nata
- 2 cabeçes
d’alls
- 500ml de nata
Elaboració:
Per començar es talla el Gall de Sant Pere a
tires. Es posa a un plat i es reserva.
Es talla la tomàtiga a “bronoise”, se salpebre
i es posa a foc baix que es vagi fent poc en estar cuita es tritura i reserva.
Es tallen els alls i les cebes en “bronoise”,
una vegada tallat, ea posen els alls al foc, que es vagin fet.
És important fer primer els alls i després les
cebes, perquè no tenen el mateix temps de cocció. Una vegada estàn fets els
alls es posa la ceba i es deixa que es
faci poc a poc.
Una vegada tot això cuit, es posa la salsa de
tomàtiga, i es mescla bé.
Quan tot això està ben mesclat s’afegeixen
tots els picornells, se salpebre i es deixa que es facin.
Es posa
un paella al foc amb oli i es torren la tallades de peix, mentre el gall
es fa s’incorpora un poc de nata a la salsa per lligar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario