miércoles, 9 de noviembre de 2022

 

GALL DE SANT PERE AMB SALSA DE PICORNELLS (509)

Ingredients: (Per a 10 persones)


  • 6 kg. de Gall de Sant Pere
  • 1 kg. de picornells
  • 9 tomàtigues de ramallet.
  • 4 cebes 
  • Alls Nata
  • 2 cabeçes d’alls
  • 500ml de nata

Elaboració:

Per començar es talla el Gall de Sant Pere a tires. Es posa a un plat i es reserva.

Es talla la tomàtiga a “bronoise”, se salpebre i es posa a foc baix que es vagi fent poc en estar cuita es tritura i reserva.

Es tallen els alls i les cebes en “bronoise”, una vegada tallat, ea posen els alls al foc, que es vagin fet.

És important fer primer els alls i després les cebes, perquè no tenen el mateix temps de cocció. Una vegada estàn fets els alls es posa la ceba i es deixa que  es faci poc a poc.

Una vegada tot això cuit, es posa la salsa de tomàtiga, i es mescla bé.

Quan tot això està ben mesclat s’afegeixen tots els picornells, se salpebre i es deixa que es facin.

Es posa  un paella al foc amb oli i es torren la tallades de peix, mentre el gall es fa s’incorpora un poc de nata a la salsa per lligar.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...