ESCALDUMS D’INDIOT I PORCELLA
Ingredients:
• Olí d’oliva
• Ceba
• Ceba tendra
• All ( un o dos)
• Tomàtiga
• Prunes panses
• Pinyons
• Dàtils
• Poma
• Pera
• Almetlla picada
• Indiot
• Porcella
• Vi negre
• Brou de carn
ELABORACIÓ:
Se sofregeixen dins oli d’oliva els trossos de l’indiot i la porcella, es retira en estar daurat i se sofregeixen les cebes.
Dins del mateix oli es fa un sofregit amb tot molt ben capolat, (ceba, ceba tendrá, alls i tomàtigues)
Les fruites es tallen a quarts s’enferinen i se sofregeixen, en estar es retiren del foc i es posa el el vi i es deixa reduir.
Un cop el vi ha reduit, es posen dins de la greixonera els trossos d’indiot i el brou i les fruites fresques (poma i pera), i es deixa bullir fins que les fruites es comencen a desfer.
Es van afegint els pinyons, dàtils, prunes i la resata de les fruites trocetjades a quarts, en aquest cas no s’ha d’arribar a desfer.
Quasi al final es tira la picada d’ametlles.
No hay comentarios:
Publicar un comentario