jueves, 3 de noviembre de 2022

 ESCALDUMS D’INDIOT I PORCELLA



Ingredients:


 

Olí d’oliva

Ceba

Ceba tendra

All ( un o dos)

Tomàtiga

Prunes panses

Pinyons

Dàtils

Poma

Pera

Almetlla picada

Indiot

Porcella

Vi negre

Brou de carn

 


ELABORACIÓ:

Se sofregeixen dins oli d’oliva els trossos de l’indiot i la porcella, es retira en estar daurat i se sofregeixen les cebes.

Dins del mateix oli es fa un sofregit amb tot molt ben capolat, (ceba, ceba tendrá, alls i tomàtigues)

Les fruites es tallen a quarts s’enferinen i se sofregeixen, en estar es retiren del foc i es posa el el vi i es deixa reduir.

Un cop el vi ha reduit, es posen dins de la greixonera els trossos d’indiot i el brou i les fruites fresques (poma i pera), i es deixa bullir fins que les fruites es comencen a desfer.

Es van afegint els pinyons, dàtils, prunes i la resata de les fruites trocetjades a quarts, en aquest cas no s’ha d’arribar a desfer.

Quasi al final es tira la picada d’ametlles.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...