BURBALLES DE RAJADA (508)
Ingredients: ( Per a 8 persones)
- 1 de Rajada
5kg
- 2 porros
- 2
pastanagues
- 2 cebes
- 6 tomàtigues
de ramellet
- 1 Ql. de
morralla
- 1 Ql. de
buraballa arrisada de Porreres.
- Sal
- Oli de Oliva
- Pebre bord
- 3 alls
- Julivert
- Sípia
- 16 gambes
- Api
Elaboració:
Es talla la rajada amb tres parts, el cos i
les dues aletes.
Es talla la ceba, el porro, la tomàtiga i
l’api. Se sofregeix amb oli, una vegada sofregit se li posa el cos, i una vegada sofregit s’afegeix aigua.
Quan tot això ha bullit, es retira el cos, per
retirar-li tota la carn possible.
Al brou se li afegeix la morralla, quan tot això ha bullit, es cola
tot i es torna posar al foc.
Dins el brou es posen las aletes, quan han bullit es retiren
per llevar-li tota la carn possible.
Es reserva el brou. Es talla la sípia en
petits trossos i se sofregeix. Una vegada sofregida s’incorpora el brou.
Es fa una picada amb el julivert i els alls i
una vegada feta es posa un poc a tot el brou.
Es posa a encalentir el brou amb la sípia,
quan està a punt de ebullició es posa la rajada.
En faltar dos minuts per acaba, s’incorpora la carn de la rajada i les gambes
i es deixa bullir dos minuts més.
No hay comentarios:
Publicar un comentario