miércoles, 9 de noviembre de 2022

 

RAP AMB PÈSOLS I BOTIFARRÓ (494)

Ingredients:


·         1 rap gros, a tallades

·         250 grs. de pèsols 1

·         botifarró a bocins

·         50 grs. d’aigua mineral

·         1 tasseta de vi ranci

·         1 ceba grossa

·         Oli d’oliva verge


 

Elaboració:

Marcarem els talls de rap en una paella ben calenta, amb una mica d’oli, per tots dos costats, perquè quedi ben segellat. Reservarem a una plata.

A la mateixa paella, amb més oli, enrossirem la ceba picada ben fina a foc lent i tapada. En ser rossa, hi afegirem els pèsols i la tassa de vi ranci. Finalment, afegirem el botifarró tallat a bocins petits i els talls de rap perquè s’acabi de fer. Podem afegir l’aigua si li fa falta i rectificar de sal. Teniu en compte que el rap ja està fet i amb dos minuts de bullir ja està a punt per servir. No interessa que es cuini massa perquè queda astellós i resec.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...