RAP AMB PÈSOLS I BOTIFARRÓ (494)
Ingredients:
·
1 rap gros, a tallades
·
250 grs. de pèsols
1
·
botifarró a bocins
·
50 grs. d’aigua mineral
·
1 tasseta de vi ranci
·
1 ceba grossa
·
Oli d’oliva verge
Elaboració:
Marcarem
els talls de rap en una paella ben calenta, amb una mica d’oli, per tots dos
costats, perquè quedi ben segellat. Reservarem a una plata.
A
la mateixa paella, amb més oli, enrossirem la ceba picada ben fina a foc lent i
tapada. En ser rossa, hi afegirem els pèsols i la tassa de vi ranci. Finalment,
afegirem el botifarró tallat a bocins petits i els talls de rap perquè s’acabi
de fer. Podem afegir l’aigua si li fa falta i rectificar de sal. Teniu en compte
que el rap ja està fet i amb dos minuts de bullir ja està a punt per servir. No
interessa que es cuini massa perquè queda astellós i resec.
No hay comentarios:
Publicar un comentario