miércoles, 9 de noviembre de 2022

 

CRUIXENT DE PEUS DE PORC(506)

Ingredients

·         Peus de porc

·         Llorer

·         Oli de girasol

·         Taronja,

·         Sal gruixada

·         Sal i pebrebò

Elaboració:

Es xapen per la meitat els peus de porc i es netetgen amb aigua fresca. Es bullen amb la sal, el pebre bo i les fulles de llorer. En ser cuits es deixen refredar i es desosen. S’uneixen les dues meitats ja desosades i s’enboliquen ben fotr amb paper de “film” de manera que quedin en forma cilíndrica i es guaden dins de la gelera.

Una vegada ben fred i que la gelatina ha cuallat, es lleva el paper i es fan llesquen ben primes, es posen al forn i es deshidraten a 65º durant 10 0 12 hores.

Una vegada dehidratades es poden guardar dins un pot durant setmanes.

Es fregeixen amb oli ben calent, guanyen molt de volum i no han de quedar massa cuites.

Se serveixen decorades amb ratlladura de taronja i sal gruixada.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...