CRUIXENT DE PEUS DE PORC(506)
Ingredients
·
Peus de porc
·
Llorer
·
Oli de girasol
·
Taronja,
·
Sal gruixada
· Sal i pebrebò
Elaboració:
Es xapen per la meitat els peus de porc i es netetgen amb aigua fresca. Es
bullen amb la sal, el pebre bo i les fulles de llorer. En ser cuits es deixen refredar
i es desosen. S’uneixen les dues meitats ja desosades i s’enboliquen ben fotr
amb paper de “film” de manera que quedin en forma cilíndrica i es guaden dins
de la gelera.
Una vegada ben fred i que la gelatina ha cuallat, es lleva el paper i es
fan llesquen ben primes, es posen al forn i es deshidraten a 65º durant 10 0 12
hores.
Una vegada dehidratades es poden guardar dins un pot durant setmanes.
Es fregeixen amb oli ben calent, guanyen molt de volum i no han de quedar
massa cuites.
Se serveixen decorades amb ratlladura de taronja i sal gruixada.
No hay comentarios:
Publicar un comentario