miércoles, 9 de noviembre de 2022

 

COCA DOLÇA D´ALBERCOC, SOBRASSADA I RAÏSSONS (517)

Catalina Mir


Ingredients

175 ml. d’aigua

175 ml. de llet sencera

175 ml. d’oli

80 g. de sucre

1 ou

15 g. de llevat fresc

100 g. de raïssons

500 g. de farina de mitja força

 

Elaboració:

Es fon el llevat amb l’aigua, es mescla amb l’oli, la llet, l’ou, el sucre i els raïssons.

S’afegeix la farina poc a poc i es pasta fins a formar una pasta consistent.

S’escampa damunt una llauna untada prèviament amb oli i es deixa fermentar.

Es col·loquen les tallades de sobrassada i els albercocs damunt, s’ensucre la coca i s’enforna uns 20 minuts a 180º.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...