LLAMPUGA AL FORN AMB ALL I OLI (Jaume Canudas) (501)
Ingredients:
•
1 llampuga grossa
•
Patates
•
Tomàtigues de ramallet
•
2 cebes
•
1 manat de julivert
•
All i oli
•
Llimona
• Oli, sal i pebre bo.
Elaboració:
Es fan els lloms de la llamuga, es trempa amn sal, pebre bo i
llimona.
Es tallen les patates en rodanxes i es fregeixen.Es pela i es
talla finament la ceba, es posa a fregir, s’afegeix la tomàtiga pelada i el
julivert.
Es posen les patetes fregides dins d’una palangana amb la
llampuga a sobre i es posa al forn, despres de 5 minuts es psa el sobregit a
sobre i es manté al forn durant 10 m. més. Es lleva el sofregir de sobra i es
posa a un costat, s’unta el peix d’all i oli i es deixa al forn apagat durant 5
minuts més.
No hay comentarios:
Publicar un comentario