miércoles, 9 de noviembre de 2022

 

LLAMPUGA AL FORN AMB ALL I OLI (Jaume Canudas) (501)

Ingredients:

      1 llampuga grossa

      Patates

      Tomàtigues de ramallet

      2 cebes

      1 manat de julivert

      All i oli

      Llimona

      Oli, sal i pebre bo.

Elaboració:

Es fan els lloms de la llamuga, es trempa amn sal, pebre bo i llimona.

Es tallen les patates en rodanxes i es fregeixen.Es pela i es talla finament la ceba, es posa a fregir, s’afegeix la tomàtiga pelada i el julivert.

Es posen les patetes fregides dins d’una palangana amb la llampuga a sobre i es posa al forn, despres de 5 minuts es psa el sobregit a sobre i es manté al forn durant 10 m. més. Es lleva el sofregir de sobra i es posa a un costat, s’unta el peix d’all i oli i es deixa al forn apagat durant 5 minuts més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...