jueves, 10 de noviembre de 2022

 

PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent

Ingredients:

▪ 300 grams de saïm

▪ 25 grams de llevat premsat

▪ 75 mil·lilitres d’oli d’oliva

▪ 200 mil·lilitres d’aigua

▪ 100 mil·lilitres de llet

▪ 1 gemma d’ou

▪ 1 quilo de farina

▪ 1300 grams de carn d’indiot

▪ 200 grams de sobrassada

▪ 200 grams d’albercocs secs

▪ Ceba tendra

▪ Julivert

▪ Moraduix

▪ Sal, pebre bo i oli d’oliva

Elaboració:

 Es dilueix  el llevat dins l’aigua tèbia, el saïm fus, l’oli, la llet i la gemma d’ou. S’afegeix  la farina a poc a poc. S’ha d’aconseguir una pasta lluenta, fina i no massa forta. Es deixa reposar ½  hora la pasta.

Es talla la carn d’indiot a bocins no massa grossos, s’adoba amb sal, pebre bo, moraduix i oli d’oliva. Per un altre costat es talla ceba tendra i julivert i també es trempa. Un cop que la verdura ha amollat un poc l’aigua s’afegeix  a la carn d’indiot trempada.

S’agafa una porció de pasta, s’arredoneix  i se li dona  i li forma de pera per fer l’olla. Sa farceix la panada amb la carn i la verdura. Al damunt se li posen bocinets petits d’albercoc sec i també alguns pessics de sobrassada. Es tapen i es tanquen  les panades i les couen al forn a 175ºC, aproximadament durant mitja hora.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...