COCARROIS DE VERDURA, (25 unitats, petits) (513)
Catalina Mir
Ingredients:
·
250
ml. d’aigua
·
250
ml. d’oli d’oliva
·
50
g. de saïm
·
Farina
fluixa
·
Sal
·
Pebre
bo
·
Pebre
bord
·
Colflori
·
Bledes
·
Grells
· Panses
Elaboració:
Es talla la verdura molt petita, es trempa amb
oli, sal, pebre bo i pebre bord.
Es mescla l’oli, l’aigua i el saïm. S’afegeix
la farina poc a poc i es treballa la pasta fins a tenir-la homogènia.
Es fan pilotes de la pasta, s’aprimen i se’ls dona
forma rodona. Es posa un poc de
verdura a damunt i es tanca la pasta unint els dos extrems. S’aprimen les
voreres amb els dits i es tanquen esl cocarrois amb un cordó de puntes.
Es posen durants uns trenta minuts al forn, a
180º.
No hay comentarios:
Publicar un comentario