miércoles, 9 de noviembre de 2022

 

COCARROIS DE VERDURA, (25 unitats, petits) (513)

Catalina Mir

Ingredients:

·         250 ml. d’aigua

·         250 ml. d’oli d’oliva

·         50 g. de saïm

·         Farina fluixa

·         Sal

·         Pebre bo

·         Pebre bord

·         Colflori

·         Bledes

·         Grells

·         Panses

Elaboració:

Es talla la verdura molt petita, es trempa amb oli, sal, pebre bo i pebre bord.

Es mescla l’oli, l’aigua i el saïm. S’afegeix la farina poc a poc i es treballa la pasta fins a tenir-la homogènia.

Es fan pilotes de la pasta, s’aprimen  i se’ls dona  forma rodona.  Es posa un poc de verdura a damunt i es tanca la pasta unint els dos extrems. S’aprimen les voreres amb els dits i es tanquen esl cocarrois amb un cordó de puntes.

Es posen durants uns trenta minuts al forn, a 180º.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...