miércoles, 9 de noviembre de 2022


COCA DE VERDURA AMB ARENGADES (512)

Catalina Mir

 

Ingredients:

·         175 ml. d’oli  d’oliva

·         175 ml. d’aigua

·         40 g. saïm 

·         10 g. de llevat

·         500 g. de farina de pa

·         2 manats de julivert

·         1 manat de grells

·         1 ceba blanca

·         2 arengades torrades

·         2 tomàtigues tallades a rodanxes

·         Sal. Oli i pebre bord, per trempar


 

Elaboració:

Es fon el llevat amb l’aigua, el saïm i l’oli. S’afegeix la farina a poc a poc i es pasta. Es deixa reposar tapada fins que hagui fermentat.

S’encen el forn i es posa a 180º.

Es talla la verdura a bocins petits. Es trempa amb oli, sal i pebre bord.

S’esten la pasta damunt una llauna per a coques, prèviament untada amb saïm.

Es posen les verdures damunt la pasta i s’enforna uns 35 minuts.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...