COCA DE VERDURA AMB ARENGADES (512)
Catalina Mir
Ingredients:
·        
175 ml. d’oli 
d’oliva
·        
175 ml. d’aigua
·        
40 g. saïm  
·        
10 g. de llevat
·        
500 g. de farina de pa
·        
2 manats de julivert 
·        
1 manat de grells 
·        
1 ceba blanca
·        
2 arengades torrades
·        
2 tomàtigues tallades
a rodanxes
·        
Sal. Oli i pebre bord,
per trempar
Elaboració:
Es fon el llevat amb l’aigua, el saïm i l’oli.
S’afegeix la farina a poc a poc i es pasta. Es deixa reposar tapada fins que
hagui fermentat.
S’encen el forn i es posa a 180º.
Es talla la verdura a bocins petits. Es trempa
amb oli, sal i pebre bord.
S’esten la pasta damunt una llauna per a
coques, prèviament untada amb saïm.
Es posen les verdures damunt la pasta i
s’enforna uns 35 minuts.
 
 
No hay comentarios:
Publicar un comentario