COCA DE VERDURA AMB ARENGADES (512)
Catalina Mir
Ingredients:
·
175 ml. d’oli
d’oliva
·
175 ml. d’aigua
·
40 g. saïm
·
10 g. de llevat
·
500 g. de farina de pa
·
2 manats de julivert
·
1 manat de grells
·
1 ceba blanca
·
2 arengades torrades
·
2 tomàtigues tallades
a rodanxes
·
Sal. Oli i pebre bord,
per trempar
Elaboració:
Es fon el llevat amb l’aigua, el saïm i l’oli.
S’afegeix la farina a poc a poc i es pasta. Es deixa reposar tapada fins que
hagui fermentat.
S’encen el forn i es posa a 180º.
Es talla la verdura a bocins petits. Es trempa
amb oli, sal i pebre bord.
S’esten la pasta damunt una llauna per a
coques, prèviament untada amb saïm.
Es posen les verdures damunt la pasta i
s’enforna uns 35 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario