lunes, 7 de noviembre de 2022

 TORRÓ DE GEMMA (490)

Ingredients :

1 quilo d' ametles 

1 quilo de sucre 

6 gemmes d' ou

1 llima.

 

Elaboració:

S' escalden les ametles i se'ls lleva la pell. Es deixen dos dies en un lloc airejat fins que estiguen seques. Les molem.

Posem al foc sucre i aigua fins a obtenir un almívar espés. Aboquem l'ametla mòlta i la pell de la llima rallada.

Coguem a foc moderat.

Quan haja passat mitja es posen les gemmes una a una sense deixar de remenejar amb una cullera de fusta.

Quan la pasta no s' aferra als dits es considera que està al seu punt.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...