domingo, 28 de septiembre de 2014

PORÇELLA ROSTIDA

PORCELLA ROSTIDA

Ingredients: 1 porcella  de 6 kg. marcada, sal, pebre, bo ,llimona, oli, juevert, alls, tem, aigo i cervessa.

Elaboració:
S'unta la porcella amb sal pebre bo, llimona, alls i un poc de tem i es deixa dues hores, després s'enforna posant un tassó d'aigua al fons de la rostidora i es tapa amb paper d'alumini. A l'hora de coure es treu i s'unta amb un poc d'oli, suc de llimona sal i pebre bo
A les dues hores es destapa i es deixa a dins el forn fins que el cuiro estigui cuit. Al final es tira un poc de cervessa per endurí la costra. En total ha de coure unes 3 hores.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...