miércoles, 26 de febrero de 2014

VENTRESCA DE ATUN AL HORNO

VENTRESCA DE ATUN AL HORNO
Chef: Emilio Garcia

Ingredientes: Una ventresca de atún, pimentón ahumado, tomillo y sal en flor.

Elaboración:
Se adoba durante dos horas la ventresca en la nevera, junto con el pimentón y el tomillo. Se pone al horno con gratinador para que quede con un poco de costra. Al sacarlo del horno se le pone un poco de sal en flor.








VENTRESCA DE TONYINA AL FORN
Xef : Emilio Garcia

Ingredients :Una ventresca de tonyina , pebre vermell fumat, tem  (senyorida) i sal en flor .

Elaboració :

S'adoba durant dues hores la ventresca a la gelera, juntament amb el pebre vermell i el tem. Es posa al forn amb gratinador perquè quedi amb una mica de crosta . Al treure'l del forn se li posa sa de sal en flor .

1 comentario:

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...