Chef: Jaume Trías “Fumat”
Ingredientes: Los menudos de los zorzales, cebolla tierna, puerro, ajos,
aceite de oliva y limones.
Elaboración:
Se
limpian los menudos y se pasan por agua, se dejan en zumo de limón unos minutos
y se vuelven a pasar por agua. En una sartén con aceite de oliva se ponen a
freír los ajos cortados muy finamente, se añaden los menudos y dejan que
reduzcan todo el líquido. Se añaden a la sartén los puerros y las cebollas cortadas muy finamente y se rectifica de sal y pimienta. Se sirven sobre una tosta de pan frito.
BUTZETES DE
TORDS AMB PA FREGIT
Xef: Jaume Trías “Fumat”
Ingredients
: Les butzetes dels tords, ceba
tendra, porro, alls, oli d'oliva i llimones .
Elaboració:
Es
netegen les butzetes i es passen per aigo, es deixen en suc de llimona uns
minuts i es tornen a passar per aigo . En una paella amb oli d'oliva es posen a
fregir els alls tallats molt finament , s'afegeixen les butzetes i es deixen
que redueixin tot el líquid . S'afegeixen a la paella els porros i les cebes
tallades molt finament i es rectifica de sal i pebre bo . Es serveixen sobre
una torrada de pa fregit .
No hay comentarios:
Publicar un comentario