martes, 18 de febrero de 2014

GREIXONERA DE PEUS I CAROTA DE PORC

GREIXONERA DE PEUS I CAROTA DE PORC (Toni Ramis Morell)

Ingredients: Una carota i cuatre peus de porc, ous, alls, pinyons, pa, llet, oli d’oliva i sal.

Preparació:
Es en remull dins aigua sa carota i es peus durant dos dies.
Bullim sa carn, la desosam i la capolam.
Posan en remulls en llet sa crosta des pa.
Feim un all i oli amb alls, ou i oli.
Batem sis ous y mesclam amb sa carn, s’all i oli, sa crosta de pa, es pinyons i sal.
Ho posam tot dins una greixonera de fang i ho duïm al forn fins que sigui daurat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...