martes, 18 de febrero de 2014

ALBERBINIES DE GARRIGA

ALBERGINIES DE GARRIGA (Toni Ramis Morell)

Ingredients: Albergínies, cebes, tomàtigues, alls, julivert, aigua, oli d’oliva i sal
(Es pot substituir l'aigua per brou de galina i les nous per avellanes)

Preparació:
Es tallen les albergínies al llarg, es netetjen, es salen, es fregeixen dedins oli i es reserven. A part es fregeixen els alls, les cebes, les tomàtigues i el julivert.
Es piquen les nous i es fa una pasteta amb aigua.

Es mesclen les albergínies, amb el sofrit i les nous i es  du al foc uns 3 minuts, sense deixar de remanar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...