martes, 2 de mayo de 2017

XIULETS MAR I MUNTANYA

XIULETS MAR I MUNTANYA

Ingredients:  Gambes, cebes, xampinyons, brou de gallina fosc amb les carcases torrades
botifarró,  faves,  tomàtiga, oli i sal

Elaboració:
Es fregeixen amb oli d'oliva els caps de gambes, ceba tallada i  xampinyons i es reserven
Es posen les cebes i els  xampinyons amb  brou de gallina fosc fet amb les carcases torrades
Es fregeixen les  gambes i el  botifarró. Es cola el  brou i es posen les faves a bullir 20 m.
Es corona el plat amb gamba i tomàtiga crua trempada amb oli i sal.

Els siulets son canonets de fava tendra

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...