"MIGAS" D'ALCALÀ
Ingredients: Molla de pa de 3 o 4 dies, pebre bord, oli alls amb pell, xoriç, bacó, pebres verds, morçilles i ous estrellats.
Elaboració:
Es posa dins un colador, la molla de pa esmicada, amb un poc de pebre bord i esquitxades amb aigua, no molta. L'endemà se sofregeixen dins un poc oli, alls amb la pell, xoriç, bacó i s'afegeix el pa. A part dins altre oli es fregeixen pebres verds morçiilles i per acabar es fan ous estrellats.
La gastronomía mallorquina es basa en el producte fresc i de temporada, també és una cuina viva per la contínua exposició a influències exteriors i la constant incorparació de nous elements provinents d'altres cultures "ES SECRET, GASTRONOMIA DE MALLORCA" conté receptes de cuina mallorquina tradicional, noves interpretacions. i preparacions d'altres indrets del Món que han estat tastades i es consideren d'interés.
martes, 2 de mayo de 2017
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...
-
ESCALDUMS DE FARAONA Ingredientes : (Para 20 personas): 5 faraonas troceadas a octavos, 15 costillas bajas de cerdo cortadas en dos o t...
-
LANGOSTA CON CEBOLLA Ingredientes: 4 langostas vivas 4 cebollas viejas, 3 cebollas tiernas, 2 cebollas moradas, 2 cebollas francesas, 4 ...
No hay comentarios:
Publicar un comentario