martes, 2 de mayo de 2017

PEIX AL FORN

PEIX AL FORN

Ingredients: Patates, cebes blanques, tomàtigues de ramallet madures grells dèntol, panses, sal, pebrebò i oli d'oliva.
Elaboració:
Es fregeixen les patates a rondaixes i es retiren. Dins el mateix oli es fregeix la ceba tallada a juliana, es retira i a dins el mateix oli es fregeix el peix.
Es fa un llit de patata i de ceba i damunt s'hi posa el peix i es reserva.
Dins el mateix oli es posen les tomàtigues tallades en 4 trossos i després el grell, s'escampa per damunt el peix juntament amb les panses i es posa tot al forn 1 hora amb sal i pebrebò.

Recepta de n'Andreu des Pil.larí

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...