Ingredients: Oli, aigua, arròs, pollastre, conill, tomàtiga, mongetes, garrafons, safrà i sal.
Elaboració:
Es posa l'oli a dins la paella (un 25% de la quantitat total de arròs), es fregeixen les carns, s'afegeix la tomàtiga capolada i sense pell, es posa aigua i es deixa bullir una estona, a mitjan bull s'afegeixen les mongetes i els garrafons, el safà , la sal i l'arròs, es deixa coura entre 12 y 20 minuts depengeunt de la casta d'arròs utilitzada i de la potencia del foc.
Es diu que la auténtica paella valenciana es aquesta, que només du 10 ingredients.
La gastronomía mallorquina es basa en el producte fresc i de temporada, també és una cuina viva per la contínua exposició a influències exteriors i la constant incorparació de nous elements provinents d'altres cultures "ES SECRET, GASTRONOMIA DE MALLORCA" conté receptes de cuina mallorquina tradicional, noves interpretacions. i preparacions d'altres indrets del Món que han estat tastades i es consideren d'interés.
martes, 2 de mayo de 2017
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...
-
ESCALDUMS DE FARAONA Ingredientes : (Para 20 personas): 5 faraonas troceadas a octavos, 15 costillas bajas de cerdo cortadas en dos o t...
-
PORCELLA ROSTIDA Ingredients: 1 porcella de 6 kg. marcada, sal, pebre, bo ,llimona, oli, juevert, alls, tem, aigo i cervessa. Elaborac...
No hay comentarios:
Publicar un comentario