viernes, 5 de mayo de 2017

CREMA DE LLENTIES AMB FORMATGE TENDRE

CREMA DE LLENTIES AMB FORMATGE TENDRE

Ingredients (per a 4 persones): 1/4 q. de llenties ,2 cebes, 3 grans d'all ,1 carabassó,1/4 de q. de formatge tendre  pebre coent cúrcuma, cilantre, cibutlí , pebrebò i sal


Elaboració:
Es sofregeixen els alls amb la ceba capolada. Quan comença a tenir color, s'afegeix es carabassó trosejat i les llenties (previament escaldades amb aigua sal i sense haver estat en remull)
Es posa la sal i les espècies, es remena bé i es cobreix amb aigua. En començar a bullir es baixa el foc i es deixa una hora. Una vegada cuit es deixa refredar per complet, es passa per la batedora fins que queda una crema ben llisa i es rectifica de sal i coent.

Abans de servir s'encalenteix poc a poc i s'afegeixen bocinets de formatge, cilantre i cibutlí

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...