jueves, 11 de mayo de 2017

SOPES CLARES AMB BACALLÀ I CIURONS

SOPES CLARES AMB BACALLÀ I CIURONS

Ingredients: 3 alls, 2 fulles de llorer, bacallà esmicolat, llomets de bacallà, porro, pastanaga, tomàtiga, ciurons pebre bord , brou, o aigua, espinacs i sopes.

Elaboració:
Se sofregeixen 3 alls, 2 fulles de llorer bacallà esmicolat porro pastanaga i  tomàtiga en estar el sofregit fet s'afegeixen els ciurons,  pebre bord i quasi tot d'una el brou o l'aigua, els espinacs i per acabar, en apagar el foc, llomets de bacallà i sopes


Recepta de'n Miquel Vicens de Ca'n Calent

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...