viernes, 5 de mayo de 2017

PASTA DE CIURONS (HUMUS)

PASTA DE CIURONS (HUMUS)

Ingredients  (per a 4 persones) 
1/4 q de ciurons, 3 alls, 1 ceba 1/2 llimona, oli d'oliva, comí, sésam torrat, sal, olives negres, bessons d'ametlla i pebre bord.

Elaboració:

Es couen els ciurons i una vegada cuits s'esclafen i es mesclem amb l'all capolat, el suc de la llimona, el sésam, el comí l'oli d'oliva i la sal. En estar ben mesclat, s'escampa una porció damunt un pat, es decora amb pebre bord, bessons d'ametlla i trossos d'oliva negre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...