FIGUES AMB GELAT DE VAINILLA
Ingredients: Figues, gelat de vainilla, vi dolç, sucre moreno i sal de cocó
Elaboració:
Es tallen les figues en 4 troços, es posen dins una paella amb el vi dolç. En arrencar el bull s'afegeix el sucre, es fan unes girades i es retiren del foc.
Dedins d'un plat es posa el gelat, a damunt les figues i es banya amb el suc resultant, per acabar es posa un polsim de sal de cocó.
La gastronomía mallorquina es basa en el producte fresc i de temporada, també és una cuina viva per la contínua exposició a influències exteriors i la constant incorparació de nous elements provinents d'altres cultures "ES SECRET, GASTRONOMIA DE MALLORCA" conté receptes de cuina mallorquina tradicional, noves interpretacions. i preparacions d'altres indrets del Món que han estat tastades i es consideren d'interés.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...
-
ESCALDUMS DE FARAONA Ingredientes : (Para 20 personas): 5 faraonas troceadas a octavos, 15 costillas bajas de cerdo cortadas en dos o t...
-
LANGOSTA CON CEBOLLA Ingredientes: 4 langostas vivas 4 cebollas viejas, 3 cebollas tiernas, 2 cebollas moradas, 2 cebollas francesas, 4 ...
No hay comentarios:
Publicar un comentario