jueves, 17 de septiembre de 2015

TORDS AMB OLIVES

TORDS AMB OLIVES

Ingredients:  8 tords, 100 grs. d’olives verdes alberquines, 1 cabeça d’alls, 750 grs, de ceba trinxada, 1 fulla de llorer, 1 pell de llimona, oli d’oliva, farina,  sal, pebre bo i vi blanc


Elaboració:
Es renten bé els tords amb aigua freda un cop que estàn ben plomats. Es salpebren, s’enferinen,i es posen a fregir dins oli d’oliva i es reserven.

Dins el mateix oli es posa la cabeça d’alls pelats i  la ceba. En estar sofregit s’afegeix vi blanc i els tords durants uns 20 minuts. S’afegeix la pell de llimona, la de llorer i les olives i es deixer bullir tot pelgat durant 10 minuts més.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...