TORDS
AMB COL (Toni Sitges de's Restaurant Pòrtic de Palma)
Ingredients: Tords de filats, xulla, sobrassada, butifarrons, porros, sofrits,
tomàtigues de ramallet, brou de gallina, col,
panses, pinyons, oli d'oliva,
tem, sal, pebre bo, romaní, canyella, pebre bord.
Elaboració:
A dins una greixonera amb un poc d'oli d'oliva es fregeixen
bocinets de xulla i pessics de sobrasada, es treuen i es reserven.
Es salpebren els tords i es fregeixen a dins el mateix oli.
També a dins el mateix oli es fregeixen bocinets de
butifarró, panses i pinyons i es reserven.
Es fa un sofrits amb els porros i els sofrits i en ser tot
ben confitat s'afegeixen les tomàtigues ratllades i bastant de tem, sal, pebre
bo i pebre bord.
S'escalden les fulles de col i s'enboliquen els tords que
haurem farcit amb el sofrit de butifarró panses i pinyols.
Agafam els tords els el bocins de col sobrants retalllats i
bocinets de sobrassada i els dispossam dins la greixonera amb el sofrit i
cubrim de brou.
Es rectifica de sal y pebre i es duu al foc durant 40
minuts. Es torna a rectificar de sal i pebre bo, s'afegeix un poc de canyella, una branqueta
de romaní i una de tem i es duu al forn 20 minuts a 140º.
No hay comentarios:
Publicar un comentario