lunes, 21 de marzo de 2016

TORDS AMB COL

TORDS AMB COL (Toni Sitges de's Restaurant Pòrtic de Palma)

Ingredients: Tords de filats, xulla, sobrassada, butifarrons, porros, sofrits, tomàtigues de ramallet, brou de gallina, col,  panses, pinyons,  oli d'oliva, tem, sal, pebre bo, romaní, canyella, pebre bord.





Elaboració:
A dins una greixonera amb un poc d'oli d'oliva es fregeixen bocinets de xulla i pessics de sobrasada, es treuen i es reserven.

Es salpebren els tords i es fregeixen a dins el mateix oli.

També a dins el mateix oli es fregeixen bocinets de butifarró, panses i pinyons i es reserven.

Es fa un sofrits amb els porros i els sofrits i en ser tot ben confitat s'afegeixen les tomàtigues ratllades i bastant de tem, sal, pebre bo i pebre bord.

S'escalden les fulles de col i s'enboliquen els tords que haurem farcit amb el sofrit de butifarró panses i pinyols.

Agafam els tords els el bocins de col sobrants retalllats i bocinets de sobrassada i els dispossam dins la greixonera amb el sofrit i cubrim de brou.

Es rectifica de sal y pebre i es duu al foc durant 40 minuts. Es torna a rectificar de sal i pebre bo,   s'afegeix un poc de canyella, una branqueta de romaní i una de tem i es duu al forn 20 minuts a 140º.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...