miércoles, 2 de marzo de 2016

AGUIAT DE MADO MARIA



AGUIAT DE MADÒ MARIA

Ingredients: Carn de ratolí o coll de vadella, vi negre, cervesa, ceba, alls, llorer, farina oli d’oliva, saïm, pebre de Jamaica, clau d’olor, canyella,  gingebre, nou moscada, pebrebò i sal

Elaboració:

S’adoba la carn amb sal i pebrebò durant 12 hores.
S’enfarina la carn i es sofregeix amb molt d’oli i saïm, amb alls i llorer, fins que tapi la carn. En ser molt feta, es posa a dins d'una olla ample i baixa es fa bullir a poc foc i es va remanant.
S’afegeix molta ceba tallada en juliana i es posa a poc foc a fi de que vagi amollant sense deixar de remanar.
Quan la ceba es comença a daurar s’afegeix vi a la meitat del guisat i es posa a foc fort durant ½ hora. Quan hagi canviat de color s’afegeix la cervesa fins tapar la carn i es deixa bullir durant unes 2,5 hores, es deixa refredar i es torna a bullir en intervals de 20 minuts i aturant i deixant refredar fins a 7 o 8 vegades.
Es tasta de sal i s’afegeixen les espècies.

 Toni Sitges Restaurant Es Pòrtic

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...