PINTXO D'ALADROCS
Ingredients: Aladrocs envinagrats, cibutlí, festucs i mel de canya.
Elaboració:
S'enrevolta es cibutli amb un llom de boqueró es posa mel i a damunt els fastucs capolats.
La gastronomía mallorquina es basa en el producte fresc i de temporada, també és una cuina viva per la contínua exposició a influències exteriors i la constant incorparació de nous elements provinents d'altres cultures "ES SECRET, GASTRONOMIA DE MALLORCA" conté receptes de cuina mallorquina tradicional, noves interpretacions. i preparacions d'altres indrets del Món que han estat tastades i es consideren d'interés.
miércoles, 2 de marzo de 2016
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...
-
ESCALDUMS DE FARAONA Ingredientes : (Para 20 personas): 5 faraonas troceadas a octavos, 15 costillas bajas de cerdo cortadas en dos o t...
-
PORCELLA ROSTIDA Ingredients: 1 porcella de 6 kg. marcada, sal, pebre, bo ,llimona, oli, juevert, alls, tem, aigo i cervessa. Elaborac...
No hay comentarios:
Publicar un comentario