miércoles, 2 de marzo de 2016

ARRÒS SEC DE CALAMAR

ARRÒS SEC DE CALAMAR (Miramar)

Ingredients: Calamars, alls, ceba, tomàtiga, pebres vers, pebres vermells, brou de peix, oli d'oliva, safrà i sal.

Elaboració:
Dins molt d'oli es fregeixen els alls tallats petits, s'afegeix el calamar a trossos. A dins de la paella es fa un cercle al mig, apartant els calamars al mig es tira ceba capolada, després pebres verds i vermells, també tallats i tomàtiga capolada sense pinyols. S'afegeix el frou de peix brou de peix, safrà, sal i  l'arròs. Es deixa coure 18 minuts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...