miércoles, 12 de octubre de 2016

SÍPIA A LA BRUTA

SÍPIA A LA BRUTA

Ingredients: 4 sípies petites, 4 alls, 1 banyeta, un tassó d'oli d'oliva verge, sal i pebrebò.

Elaboració:
Dins d'un tassó es posen els alls laminats i la banyeta i s'umpl d'oli a fi de s'aromatizi.

Mentrestant es fa neta la sípia i es reserven les tintes i les melses.

Es trosetja la sípia, se salpebre i es possa a suar uns minuts a dins una paella sense oli. Transcorregut aquest temps, es treuen i es reserven.

A dedins la mateixa paella es posa la meitat de l'oli i a poc foc, es rosteixen els alls i la banyeta i en ser cuits es treuen del foc.  A dins del mateix oli es possa a coure la sípia durant 5 minuts, passat el temps s'afegeixen les tintes i les melses previament mesclades, i es deixa coure dos minuts. Per acabar s'apaga el foc es posa l'altre meitat de l'oli i per damunt els alls fregits i la banyeta.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...