PEUS DE PORC AMB CARAGOLS
Ingredients: 6 peus de porc xapats per la meitat, 750 grs. de caragols, una punta de cuixot, 1 ceba, 2 tomàtigues 2 tassons de vi ranci blanc, 150 grs. de ametlles torrades, sense pell i sense sal, aigua, fonoll, farigola, moraduix, herba-sana, alfabaguera, pebrebò, pebre bord, saïm i sal.
Elaboració:
Es netetjen els caragols de la manera acostumada i se'els hi dona un bull amb aigua i herbes. Es tira la primera aigua i es tornen a bullir durant 30 minuts més amb aigua neta.
Igualment es netetjen els peus i també se'ls dona un bull tirant la primera aigua.
Es posen els peus amb la punta de cuixot dins de l'olla a pressió i se'ls hi deixa durant 45 minuts.
Mentre es van coent els peus, es fa un sofrit, utilitzant saïm, amb la ceba i les tomàtigues.
Quan l'olla ha refredat una mica s'obri, es treuen els peus i es reserva la meitat del brou de la cocció.
A dins d'una olla es posen el peus salpebrats, el cuixot i a damunt el sofit, es tiren dos tassons de vi, es deixa fins que s'evapori. S'afegeixen dos tassons de brou, el pebre bord i es fa bullir 15 minuts, finalment es tira la picada que s'haurà fet amb les ametlles i les herbes i es deixa bullir cinc minuts més.
La gastronomía mallorquina es basa en el producte fresc i de temporada, també és una cuina viva per la contínua exposició a influències exteriors i la constant incorparació de nous elements provinents d'altres cultures "ES SECRET, GASTRONOMIA DE MALLORCA" conté receptes de cuina mallorquina tradicional, noves interpretacions. i preparacions d'altres indrets del Món que han estat tastades i es consideren d'interés.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...
-
ESCALDUMS DE FARAONA Ingredientes : (Para 20 personas): 5 faraonas troceadas a octavos, 15 costillas bajas de cerdo cortadas en dos o t...
-
LANGOSTA CON CEBOLLA Ingredientes: 4 langostas vivas 4 cebollas viejas, 3 cebollas tiernas, 2 cebollas moradas, 2 cebollas francesas, 4 ...
No hay comentarios:
Publicar un comentario