FARCIMENT
Ingredients:
·
1 cotna de porc
·
Sal gruixada
·
125 ametlla crua
·
2 vermells d’ou
·
80 gr. sucre en pols
·
1/2 pell de llimona
ratllada
·
20 gr panses
·
6 albercocs secs
·
1/2 tassó de brandi o
vi sec
·
Un polsim de
canyella.
S’aprimen les voreres de la cotna i es coseix fent un saquet, amb espai suficient per poder-lo omplir. S’unta de sal per dins i per fora i el farem degotar unes 24 hores aproximadament. Passat el temps se li lleva la sal i s’aixuga.
S’
amararem les panses i l’albercoc sec tallat amb el brandi o el vi.
Es
baten els vermells d’ou amb el sucre en
pols fins que tenguem una crema blanquinosa. S’hi afegeixen les ametlles, la
clovella de llimona ratllada, la canyella i la fruita seca amb el brandi o vi i es mescla bé.
No hay comentarios:
Publicar un comentario