FIDEUS SECS AMB LLAMPUGA
Ingredients: (Per a 10 persones) 1q. de fideus amb forat, 3 llampugues de 1/2 q., 1/2 q. de peix de roca, 1/2 q. de gerret, 2 manats de grells (ceba tendre), 1 manat de julivert, 2 alls, 1 pebre vermell gros, 3 tomàtigues de pera, 1 manadet de mongetes, 250 cc d'oli d'oliva verge, safrà, sal i pebrebò.
Elaboració:
Es fa un brou amb el peix, els caps i les coes de les llampugues, les coues dels grells i julivert, es salpebre i es posen els brins de safrà, es deixa bullir 20m., es cola sense premer, i es reserva.
Es posa l'oli dedins una paella i en ser calent es posen el pebre vermell tallat a quadrats. Es treuen els pebres i es fregeixen les tallades de peix, es treuen en estar selladles i es fregeixen els grells i després les tomàtigues, en estar el sofrit ben confitat, s'afegeixen els fideus, es rossetjen un poc, s'afeix el brou calent i en començar a bullir les mongetes, en dur 5 m. s'afegeix el peix i el prebres vermells i 2 m. més tard un picadillo de julivert. en dur 15 m. s'apaga el foc.
Cuinat el setembre de 2017 per una familia jueu-americana
La gastronomía mallorquina es basa en el producte fresc i de temporada, també és una cuina viva per la contínua exposició a influències exteriors i la constant incorparació de nous elements provinents d'altres cultures "ES SECRET, GASTRONOMIA DE MALLORCA" conté receptes de cuina mallorquina tradicional, noves interpretacions. i preparacions d'altres indrets del Món que han estat tastades i es consideren d'interés.
martes, 26 de septiembre de 2017
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...
-
ESCALDUMS DE FARAONA Ingredientes : (Para 20 personas): 5 faraonas troceadas a octavos, 15 costillas bajas de cerdo cortadas en dos o t...
-
LANGOSTA CON CEBOLLA Ingredientes: 4 langostas vivas 4 cebollas viejas, 3 cebollas tiernas, 2 cebollas moradas, 2 cebollas francesas, 4 ...
No hay comentarios:
Publicar un comentario