VERATS MARINATS
Ingredients: 2 q. de verats, 750 grs. de sal, 750 grs. de sucre, 1 ceba, 1350 m l. de vinagre de poma, 300 ml de vinagre de vi blanc, 3 claus d'olor i 2 fulles de llorer.
Elaboració:
Es fan els lloms dels peixos i es lleva la pell. Es mescla sal i sucre a parts iguals. Dins una palangana es posa un llit de sal i sucre, es van col.locant els lloms i es tapa també amb sal i sucre i es deixa durant 5 h,
Transcorregut el temps es pasen per aigua, i s'aixugen. Dedins una olla baixa es posa 1 l. de vinagre de poma, 300 ml. de vinagre de vi blanc, 3 claus d'olor 2 fulles de llorer i una ceba tallada finament.
Transcorregudes 18-24 h. Es fa una mescla amb 350ml. de vinagre de poma 175 cl. de aigua i 3 cullarades de sucre i es submergeix el peix i la ceba. Es deixa 12 h. abans de consumir.
La gastronomía mallorquina es basa en el producte fresc i de temporada, també és una cuina viva per la contínua exposició a influències exteriors i la constant incorparació de nous elements provinents d'altres cultures "ES SECRET, GASTRONOMIA DE MALLORCA" conté receptes de cuina mallorquina tradicional, noves interpretacions. i preparacions d'altres indrets del Món que han estat tastades i es consideren d'interés.
jueves, 28 de septiembre de 2017
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...
-
ESCALDUMS DE FARAONA Ingredientes : (Para 20 personas): 5 faraonas troceadas a octavos, 15 costillas bajas de cerdo cortadas en dos o t...
-
LANGOSTA CON CEBOLLA Ingredientes: 4 langostas vivas 4 cebollas viejas, 3 cebollas tiernas, 2 cebollas moradas, 2 cebollas francesas, 4 ...
No hay comentarios:
Publicar un comentario