jueves, 10 de agosto de 2017

Fideus amb llampuga

FIDEUS AMB LLAMPUGA


Ingredients: 250 gr de fideus, 1 llampuga 1 ceba 1 albergínia 1 pebre vermell torrat , mongetes verdes, alls i julivert ,oli d'oliva, sal, safrà, pebre bo blanc, pebre bord 

Elaboració:
Es talla l'albergínia a rodanxes,  es deixen una estona amb aigua i sal, i després se les treu. Se sofregixen dins d'una greixonera amb un raig d'oli d'oliva i es reserva Dins el mateix oli se sofregeix la ceba i els 2 alls pelats i tallets petits.
Quan és ros, s'hi afegeix un poc de julivert tallat petit, un poc de pebre bord, uns brins de safrà i la tomàtiga pelada i tallada.
S'afegeix aigua, un pols de pebrebò blanc i un poc de sal i quan bull, les mongetes, tret dels capolls, i trossejades. Deu minuts més tard es tiren els fideus.
Quan han bullit 5 minuts, s'afegeix la llampuga neta i tallada a rodanxes i es fa bullir 2 minuts més.
Es posa el pebre vermell torrat a tires, l'albergínia sofregida i, quan arrenca el bull, s'apaga el foc i se serveix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...