Ingredients: 7 llagostes de més o menys 1 q.
Per al sofrit: 2 cebes grosses, 1 cabeça d'alls, 4 tomàtigues grosses, un manat de julivert, oli i sal.
Per al brou: Aigua de bullir les llagostes, 1 copa de conyac 1 copa de malvasia 1 cirereta.
Per la picada: una bona grapada d'ametles, 800 grs de salsa de tomátiga un poc de moraduix.
Elaboració:
Es bull la llagosta 4 m. Es fa el sofrit. Es posa el brou amb el sofrit i es deixa bullir durant 20 munuts, es passa la batedora, es talla la llagosta s'afegeix al brou es posa el conyac, es fa bullir 15m. es posa la picada i es fa bullir 5m més. Si queda clar s'espeseix amb galleta.
Es bull la llagosta 4 m. Es fa el sofrit. Es posa el brou amb el sofrit i es deixa bullir durant 20 munuts, es passa la batedora, es talla la llagosta s'afegeix al brou es posa el conyac, es fa bullir 15m. es posa la picada i es fa bullir 5m més. Si queda clar s'espeseix amb galleta.
Segons recepta de Jaume Trias "fumat"
No hay comentarios:
Publicar un comentario