CANONETS DE FAVA I SAFANNÀRIA
Ingredients: faves tendres, safannàries, botifarró, galtot, un pessic de sobrassada, saïm, oli, sal i pebrebò.
Elaboració:
Es tallen els canonets més petits de les faves i els més grossos es pelen i s'aprofiten només els bessons. Es pelen i es tallen també les safannàries. i tits plegat es fregeixen dins una paella amb saïmi trossos de galtot i si fa falta s'afegeix un poc d'oli d'oliva. en estar fetes les verdures es posen trossos de botifarró i pessics de sobrassada i es deixa coure 3 minuts.
La gastronomía mallorquina es basa en el producte fresc i de temporada, també és una cuina viva per la contínua exposició a influències exteriors i la constant incorparació de nous elements provinents d'altres cultures "ES SECRET, GASTRONOMIA DE MALLORCA" conté receptes de cuina mallorquina tradicional, noves interpretacions. i preparacions d'altres indrets del Món que han estat tastades i es consideren d'interés.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...
-
ESCALDUMS DE FARAONA Ingredientes : (Para 20 personas): 5 faraonas troceadas a octavos, 15 costillas bajas de cerdo cortadas en dos o t...
-
LANGOSTA CON CEBOLLA Ingredientes: 4 langostas vivas 4 cebollas viejas, 3 cebollas tiernas, 2 cebollas moradas, 2 cebollas francesas, 4 ...
No hay comentarios:
Publicar un comentario