miércoles, 8 de marzo de 2017

PATÉ DE SALMÓ

PATÉ DE SALMÓ


Ingredients: Salmó fumat, formatge tipus, Philadelphia, ceba blanca (molt tendra), cibutlí, anet, oli suau, ou, suc de llimona i sal.

Elaboració: 
Es talla ben petit el salmó i es reserva. Es fa una maonesa amb l'oli, l'ou, sal i unes gotes de suc de llimona, es talla la ceba tendra i el cibutlí molt petit. Es mescla el formatge amb la maonesa, la ceba i part del cibutlí. S'afageix el salmó i es posa l'anet, es torna a mesclar i es decora amb el cibutlí restant.

Recepta cedida per Lourdes Paul

No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...