CREMA DE LLENTÍES AMB FORMATGE TENDRE
Ingredients (per a 4 persones): 1/4 q. de llenties ,2 cebes, 3 grans d'all ,1 carabassó,1/4
de q. de formatge tendre pebre coent
cúrcuma, cilantre, cibutlí , pebrebò i sal
Elaboració:
Se sofregeixen els alls amb la ceba capolada. Quan comença a tenir color,
s'afegeix el carabassó trosejat i les llenties (previament escaldades amb aigua
sal i sense haver estat en remull)
Es
posa la sal i les espècies, es remena bé i es cobreix amb aigua. En començar a
bullir es baixa el foc i es deixa una hora. Una vegada cuit es deixa refredar
per complet, es passa per la batedora fins que queda una crema ben llisa i es
rectifica de sal i coent.
Abans
de servir s'encalenteix poc a poc i s'afegeixen bocinets de formatge, cilantre
i cibutlí
No hay comentarios:
Publicar un comentario