SALSA CAFÉ DE PARIS
Ingredients: 150 grs. de mantega, 1/2 llimona, 1/2 taronja, salsa worcestershire, conyac, oporto, 1/2 anxova, mostassa, ketchup, curri en pols, anet, pebrebò, canyella, julivert, moraduix, aufebaguera, estragó, tem, sal, suc de llimona, 1/4 d'all, tàperes, romaní i orenga.
Elaboració:
Es fon la mantega a temparatura ambient, ramanant amb una cullera. Es ralla mitja taronja i mitja llimona, es mescla amb la resta d'ingredients tots al gust. Es mescla amb la mantega i es deixa enfortir dins la gelera.
La gastronomía mallorquina es basa en el producte fresc i de temporada, també és una cuina viva per la contínua exposició a influències exteriors i la constant incorparació de nous elements provinents d'altres cultures "ES SECRET, GASTRONOMIA DE MALLORCA" conté receptes de cuina mallorquina tradicional, noves interpretacions. i preparacions d'altres indrets del Món que han estat tastades i es consideren d'interés.
lunes, 3 de noviembre de 2014
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...
-
ESCALDUMS DE FARAONA Ingredientes : (Para 20 personas): 5 faraonas troceadas a octavos, 15 costillas bajas de cerdo cortadas en dos o t...
-
LANGOSTA CON CEBOLLA Ingredientes: 4 langostas vivas 4 cebollas viejas, 3 cebollas tiernas, 2 cebollas moradas, 2 cebollas francesas, 4 ...
No hay comentarios:
Publicar un comentario