lunes, 8 de octubre de 2018

DARRER DIA DE PLATJA

Dissabte 6 d'octubre, dia rarenc, amb niguls, de sol de justicia, teniem des de feia més d'un mes reservat per dinar a ses platges de Muro, concretament a La Ponderosa.

Partirem tot l'equip en moto. Els més dematiners o desenfeinats, passarem per Sineu per berenar, ja que la taula la teniem reservada per les 15:30.

Ens va sorprendre a tots que els principals cellers estiguessin tancats per berenar, es veu que els dissabtes tot-hom obri a les 12, pero tinguerem sort i "Es Triquet" estaba obert. Mai havia manjat frit a Sineu, millor dit mai mejo frit fora de casa, però la veritat es que va ser molt bó, merescuda té la fama. També manjarem pilotes i ensaladilla que per disgust de qualcú tenia all i oli, a mi personalment no me molesta, pero s'ensaladilla la trob més bona amb mahonesa.

En haver berenat seguirem en ruta i passant per Ariany i Santa Margalida, enfilarem cap a Ca'n Picafort, com era prest recorrerem tota la Badia (que pessada és aquesta carretera, més si l'has de fer d'anada i tornada en poc temps) per anar al cap de tot a fer algunes compres, fet això tornarem enrera i aparcarem a "Ses casetes des Capellans", ben afferrat al restaurant a on havien de dinar. Tengerem temps de caminar i de soletjar-se els que volgueremi també de fer"Mojitos" concretament a "C'an Gavella" en pot de litre i mig a 20€.

A les 15.30 arribaren els més retressats i ens seguerem a taula peus dins l'arena, crits i renou, no sé que ens passa però per allà a on passam s'enrecorden de noltros. 

La Ponderosa Beach es un xiringito de platja amb una cuina molt elaborada, i amb un gran equip profesional. En Kike Martí, mestre arrosser viu la cuina, la mar i la terra i fa elaboracions originals i saboroses. D'entrats ens dugueren uns calamar arrebossats amb ralladura de taronja i ametlla, cruixens i originals. de plat principal un arros melós de pop i crancs de fonera, amb grells tendres i tomàtiga de ramallet. Per elaborar aquest arròs en Kike ens explicar que utilitza la arròs de tipus "Senia", propi de l'albufera de València, un arròs que no beu tant com el bomba i axí mantén la la cremositat del plat. 

Esl postres les tastarem quasi tots, molt bons. un "Lime pie" una "Mel i mató" "Xocolata amb cerveza i café"  i un "Crumble de taronja i moneato", per jo aquest derrer ,el millor.

Només un que dir, els preus dels vins no et permeten beure en consonancia amb els plats. 






No hay comentarios:

Publicar un comentario

  PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...