FIDEUS DE SÍPIA I LLAMPUGA
Ingredients: 1 sípia bruta, 1 llampuga, un manat de cebes tendres,1 porro, 2 pebres verds, 3 tomàtigues de ramallet, brou de peix, fideus n 4, alls oli de girasol, oli d'oliva, prebre bord, sal, brots de colflori, mongetes de confit i/o favetes.
Elaboració:
Es talla ben petit el porro, les cebes i esl pebre i es fa un sofregit dins oli d'oliva. en estar ben cuït s'afegeixen les tomàtigues de ramellet pelades. Es talla la sípia en bocins no massa petits, i es reserven les melses i la tinta. S'afegeix la sípia al sofregit juntament amb les melses i la tinta.
a part es fa un fumet amb els caps i les espines de les llampugues, sense res més que aigua i sal.
Apart es té un brou de peix de roca. S'afegeix la meitat de cadescun dels brous, es deixa bullir 5 m. i s'afegeixen els fideus, que es van banyant de brou a mida que avança la cocció de manera que quedin humits.. Un cop cuïts es posen trossos de lloms de llampuga que haurem tallat a la mida de 2 dits, es tapa la olla i s'arranca el bull 2 m.
Recepta segons en Joan del Restaurant Las Olas del Port de Sóller
La gastronomía mallorquina es basa en el producte fresc i de temporada, també és una cuina viva per la contínua exposició a influències exteriors i la constant incorparació de nous elements provinents d'altres cultures "ES SECRET, GASTRONOMIA DE MALLORCA" conté receptes de cuina mallorquina tradicional, noves interpretacions. i preparacions d'altres indrets del Món que han estat tastades i es consideren d'interés.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
PANADES D’INDIOT I ALBERCOC (518) Miquel Calent Ingredients: ▪ 300 grams de saïm ▪ 25 grams de llevat premsat ▪ 75 mil·lilitre...
-
ESCALDUMS DE FARAONA Ingredientes : (Para 20 personas): 5 faraonas troceadas a octavos, 15 costillas bajas de cerdo cortadas en dos o t...
-
LANGOSTA CON CEBOLLA Ingredientes: 4 langostas vivas 4 cebollas viejas, 3 cebollas tiernas, 2 cebollas moradas, 2 cebollas francesas, 4 ...
No hay comentarios:
Publicar un comentario